perjantai 5. lokakuuta 2012

Kaleva kierretty.

Heti alkuun laitan virallisen osuuden. Sydämellinen kiitos kaikille jotka ovat olleet vuoden mittaan mukana auttamassa. Ei olisi ihan omin taidoin ja omilla välineillä tultu kaikissa lajeissa näin hyvään tulokseen.
Siispä: TÄNKS!

Se on sitten usean vuoden jahkailun jälkeen koko Kalevan Kierros kammettu. Täysin vieraista lajeistakin selvittiin kunnialla ja vaikka AuRa:n muut edustajat kaatuivat matkalle saatiin voitto Joensuuhun. Täytyy yrittää lisätä oma pieni kahvilusikka soppaan kun KR:n ukot kantaa viikonlopusta toiseen mitaleja kotiin. Luistelu ja maraton tuottivat sen verran pistetappiota että lopulta kisa meni kohtuullisen tiukaksi.

Suunnistuksessa olisin saanut jäädä minuutin. Yli kahden tunnin kisassa aika mitätön ero. Itse kisa oli helppoa suunnistusta, mutta olin lisännyt haastetta käymällä koko kesän aikana yhden kerran suunnistamassa (iltarastit toukokuun alussa muistaakseni). Tämä saattoi hieman näkyä metsäjuoksussa, joka ei tutntunut kovinkaan lennokkaalta kolmennella tunnilla. Toisaalta ei nyt muistu mieleen milloin juoksu olisi tuntunut helpolta. Heti paukusta asetuin Juhan peesiin, koska olin kuullut huhuja että ykkösrasti saattaisi olla kaikille sama. Lipulle tullessa näin Juhan viimeistä edellisen kerran. Seuraavaksi tapasimme kilometri ennen maalia kun mies rymysi pystyvihreästä hieman optimireitiltä sivusta. Taisi siinä mieheltä lirvahtaa joku kirosana kun rohnustin juoksunomaisin liikkein näkökenttään. Olin kisaan valmistautuessa tehnyt laskutoimituksissa pienen virheen ja kuvittelin että saan hävitä vain 10-20s. Siinä sitten puntti tutisten naulasin toiseksi viimeisen rastin väärälle kivelle reilusti vinoon. Äkkiä pää pyörien katsomaan, missä Juha viilettää, etten tipahda kelkasta mutta onneksi hänkin oli missannut säärenkorkuisen rastilohkareen. Siinä sitten yritin roikkua kannoilla kun mies viiletti paita lepattaen maalia kohti. Tunnustan kyllä että aikalailla kaikki oli pelissä ja lopputuloksena oli sekunnin huonompi aika. Annan omalle suunnistukselle arvosanan 9. Muutama pikku koukku, joku kyseenalainen reitinvalinta ja muuten ei vaan mihkään mutta that`s it.

Sen verran suunnistus vaikutti loppukauden suunnitelmiin että huomisen Vaarojen maran kenkävalinta meni uusiksi kun parisataa kilsaa juostut LaSportivat päättivät räjähtää jalkaan. No jalat on sen verran väsyneen tuntuset että laitetaan jotain mukavaa jalkaan ja yritetään pysyä pystyssä. Virallinen tavoite on päästä maaliin.

Mainittakoon vielä että AuRa on ottanut Vaaroille käyttöön haravajärjestelmän ja jokainen jäsen on eri sarjassa. Itse otin 43km, Mikko Duon ja Jaska starttaa klo 7:00 ultralle. On se kova! Jaska tästä sulle latautumismusaa: Tuosta.

FAKTAT

REITTIHÄRVELI

Kohti seuraavaa talvea.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti