lauantai 25. helmikuuta 2012

Omia tunnelmia ennen Pirkanhiihtoa (by Tuukka)

Hei.

Kirjoitellaan tähän lyhyesti fiiliksiä, joita on noussut pintaan Kierroksen hiihdon lähestyessä. Päällimmäisenä on tietenkin että olishan se voinut olla tänä vuonna joku alle 90km hiihto. Mutta kun siitä pääsee yli niin ei muuta kuin suin päin tulta päin jne. Viime sunnuntaista puoleenväliin viikkoa meni flunssan kourissa,mutta nyt on jo toivottavasti taittumaan päin. Ei tässä nyt enää ole paljon tehtävissä. Lähinnä henkisen puolen hiomista erilaisten mielikuvaharjoitteiden muodossa.

Fyysiset harjoitteet ovat sisältäneet muutaman reilun viidenkympin perdaalin. Kyynärpäät ovat antaneet hieman kipuaistimusta, mutta ei mitään hälyttävää. Tänään pidin Varjo-Finlandian ja suksin semi-reippaasti 54,7km aikaan 3:22. Fiilis oli ihan hyvä, mutta selitellään nyt sen verran että luisto oli aikas nihkeä. Pito oli kuitenkin ok ja tasuri rullaa tasamaalla 135-140 sykkeellä tasasen tappavaa tahtia. Voi olla että tahti ei ole riittävä, mutta sillä mennään. Huomenna olis vielä tarkotus kiusata käsiä Pyhäselän jääladuilla ja sitten vaan herkistelyä kisoja kohti.

Otteita lenkin hyvin klassisesta sountrackistä: One, Two, Three

Lopuksi esittelyssä AuRan kunniapresidentti ja perustajajäsen Hanski. Hanskilla on valitettavasti aktiiviura sen verran päällä, että paneutuminen Ratsastajien kilpailutoimintaan odotaa vielä muutaman vuoden. Toimii kuitenkin korkeanpaikan-leirivastaavana.

-Tuukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti