torstai 29. marraskuuta 2012

KK-Rogaining jne.

Läväytetään nyt ennätyksellisen tiheään juttua blogiin. Flunssaisena lähdin tosiaan KK-rogaininkiin, mikä osoittautui yllättävän isoksi tapahtumaksi. Piti ennen perälle menoa justeerata suunnitelmaa jos olisi tullut ihan täysi sippaus. Mukavampi sipata lähellä maalia. No täydellistä sippausta ei kuitenkaan tullut ja samalla vaivalla kun koukin uudelle reitille olisi käynyt esimerkiksi ensimmäisen perällä olleen viiden pisteen rastin. Mutta suunnistuksessa ei muuten tullut pahoja kupruja. Oli kuitenkin allekirjoittaneen ensimmäinen rogaining-kisa, joten siihen suhteutettuna ihan ok. Mukava laji, joka vaatii myös taktikointia.


Illalla oli sitten Kalevan kierroksen palkintojenjako. Kuvassa sitten viimeinen täysmatkan kierroksen voittaja. Aika hyvä fiilis saada oma nimi kiertopalkinnon kylkeen todella kovien nimien jatkoksi. Palkinto muuten painaa toistakymmentä kiloa, eli kahvakuulan puuttuessa voin tehdä voimareenit kiululla. Suurin kiitos kuuluu isälle, jonka sponsoroinnin(ja huoltajana toimimisen) ansiosta kierros oli mahdollista kiertää. Kisareissuihin muuten uppoaa kohtuullisen paljon rahaa täältä susirajalta lähtiessä, eli jää todennäköisesti ensi vuonna kierrokset kiertämättä. Mukava olisi ollut titteliä puolustaa mutta minkäs teet. Messingin kilohintakin on vaan nelisen euroa ja kaiken lisäksi kiulu pitää vuoden päästä palauttaa. Menee lopputalvi kynsiä syödessä.

Tänään kävin tällä viikolla ensimmäisen kerran ulkoiluttamassa lenkkareita. Kirpeässä pakkaskelissä oli mukava juoksennella Jaaman polkuja Mikon kanssa. Huomenna Karsun pikkujoululeirille Kolille. Ollaan Mikon kanssa järjestelyvastaavia ja viikonloppu on aktiivisuus-painotteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti