keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Reeniä Reeniä

Talven tulo antaa odottaa saapumistaan ja lunta ei ole näillä korkeuksilla vielä juuri näkynyt. Niinpä kelit ovat olleet passelit sulanmaan harjoittelluun. Pikku hiljaa on alettu katseita kohdentamaan tulevaan kauteen ja treenaus on maistunut jälleen hyvälle. Lenkkejä on väännetty pääasiassa juosten ja pyörällä, hiljaa ja kovvoo, kartan kanssa ja ilman. Tuukan sairastellessa flunssaa kävimme Zaskan kanssa ottamassa osaa jopa KR:n perinteiseen testijuoksuun ns. hullunkolmiolla. Tuloksia voi tarkastella tuolta. Menneenä viikonloppuna Tuukka kävi pokkaamassa himoitun kalevankierroksen voittopokaalin ja ottamassa osaa KK rogainingiin. Tuloksia siitä kisasta tuolta. Myös erilaisia suunnitustreenejä on päässyt hyvin tekemään ja alla pari kuvaa parista treenistä.

Treeni ei omalta osaltani mennyt ihan nausteeseen. Alun corridoorin ja punaiseksi merkatun käyrän seurailun jälkeen kakkoselta lähtö kohti kolmosta ilman kompassia tuotti pitkähkön harhailun Jaamankankaan metsissä. Kolmosen kohdilta oli aika jättää suosiolla lopun corridoori väliin ja juosta polkuja pitkin takaisin lähtöpaikkaan.

Eilen sitten kävimme Jaskan kanssa juoksentelemassa Utran kortteleissa sprinttisuunnistuksen merkeissä. Nyt pahemmat hapuilut jäivät väliin, tosin reitinvalinnoista voi varmaan olla montaa mieltä. Ensimmäisen vedon pituudeksi garminini näytti 2,32km, aikaa kului 9:04 ja keskitahti 3:55/km. Toinenveto 1,63km, 6:14, 3:50/km. Kolmas 1,5km, 5:18, 3:33/km. Viimeinen 1,96, 7:22, 3:46/km. Vetojen välille tuli parin kolmen minuutin palauttelut.

Viikonloppuna suunnataan sitten Kolille treenailun ja Karsun pikkujoulujen merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti