torstai 3. toukokuuta 2012

Kohti kesää ja Endurance Questiä

Tiimiläisten kesän "pääkilpailuun", Endurance Questiin, on aikaa reilu pari kuukautta ja palat alkavat pikku hiljaa loksahdella paikoilleen. Ehkä tärkein asia, että ylipäätänsä päästään kisamaan, oli Pirjo Murasen liittyminen EQ joukkueeseen. Läpi talven jatkunut riittävän kovan naisjäsenen etsiminen on nyt saatu päätökseen ja päästään keskittymään kokonaisella joukkueella itse kilpailuun. Kokemusta Pirjolla ei juurikaan seikkailuista ole, mutta kaikki lajit ovat hänelle tuttuja ja luotto siihen, että rautainen kilpahiihdosta hankittu peruskestävyys kantaa kisassa pitkälle. Seuraavat askeleet otetaan yhteistreenien merkeissä ja samalla kartoitetaan homma kasaan niin, että kaikki kisassa tarvittavat välineet ovat hyvissä ajoin hankkittuna joka jäsenelle. Pirjon mietteitä kisasta ja mukaan lähtemisestä saadaan varmasti alkukesän aikana tänne blogiinkin.

Lähiaikojen suunnitelmissa on lähteä kokeilemaan seikkailukuntoa multisportcupin avaukseen, spring adventureen. Mikko ja Jaska kisaa parina karsu.fi:ssä ja Tuukka lähtee kilpailuun sisarusjoukkueella, siskonsa Saaran kanssa. Nähtäväksi jää miten vauhdit kisassa riittävät. Melonta kuvioiden muuttuessa multisportcupissa radikaalisti, nähdään varmasti tiukempaa taistelua kärjessä ja ratkaisut eivät tapahdu huonon melontakaluston takia. Kaikki on nyt tuotu samalle viivalle ja melonta tapahtuu järjestäjien kajakkikaksikoilla.

Myös kalevan kierros saa jatkoa toukokuun lopussa Valkeakoskella kisailtavan maratonin merkeissä. Nähtäväksi jää vieläkö kaksoisjohto pitää maratonin jälkeenkin. Juostu on pidempää ja lyhempää lenkkiä, välillä on jopa tuntunut ihan hyvälle. Tavoitteena AuRan jäsenillä voisi olla maagisen 3h rajan rikkominen useamman ukon voimin.

Varsinaisesti Joensuun seudulta ovat lumet vähentyneet vasta ihan viime päivinä. Lenkit ovat keskittyneet, juosten ja pyörällä, pääasiassa tiestölle. Eilen käytiin Tuukan kanssa kokeilemassa ensimmäistä kertaa maastofillareilla myös metsän puolella ja eihän se nyt ihan priimaa ollut. Paikka paikoin oli kuitenkin jo melko kuivaa. Lähiviikoina täälläkin varmasti jo päästään kuivissa oloissa tekemään monipuolista treeniä. Illalla on lähdettävä katsomaan Jaamankankaan metsien lumitilannetta kuntorastien merkeissä.


Mikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti